Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – голеадор збірної України

 

 

 

Збірна України провела свій заключний червневий поєдинок, в якому не змогла перемогти команду Ірландії. Від поразки «жовто-блакитних» врятував Артем Довбик, на рахунку якого загалом вже 4 голи за національну збірну.

Перший тайм пройшов за рівної гри та переваги українців у контролі м’яча. У середині стартової 45-хвилинки нашу команду спіткали неприємності. Спершу через травму Маліновський поступився місцем на полі Мудрику. А на 31-й хвилині Коллінз, здійснивши перехоплення, пройшов по центру крізь кількох візаві та пробив повз Різника, відкривши рахунок.

Утім, синьо-жовті зробили висновки після невдалого першого тайму й одразу по перерві забили. Швидкісна контратака господарів завершилася прострільною передачею Ярмоленка на Довбика, який спокійно переправив м’яч у ворота.

Під кінець зустрічі синьо-жовті більше володіли м’ячем, але фізично підсіли. Команди обмежилися мінімумом моментів, тож матч завершився нічиєю. 1:1. Попри це, підопічні Олександра Петракова зберегли лідерство у своїй групі.

Автор голу України у матчі Ліги націй проти Ірландії (1:1) Артем Довбик прокоментував хід та результат матчу.

«Забив другим темпом після передачі Ярмоленка. А у першому таймі було тяжко, ми збилися на гру суперника, грали довгими передачами, а це не наша гра. А супернику треба віддати належне, в'язко зіграли. Зуміли усі м'ячі підібрати у другій фазі.

З їхнім голом розберемося, що трапилося. А Петраков сказав у перерві, щоби ми у свою гру грали, контролювали м'яч. Було тяжко, провели багато матчів, але ми граємо для вболівальників. Я вважаю, що загалом зіграли добре, але матч з Вельсом (у відборі ЧС-2022, – примітка) важко на нас вплинув. А ось у Лізі націй зіграли вдало», – сказав форвард в інтерв'ю телеканалу «Футбол 1».

 


 



Інші новини: