Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – гравець ФК «Жирона»

 

 

 

Форвард СК «Дніпро-1» та збірної України Артем Довбик перейшов до «Жирони». Про це повідомляє офіційний сайт іспанського клубу. У клубі іспанської Ла Ліги Довбик буде виступати під 9-м номером.

Сторони підписали контракт до 2028-го року. Сума трансферу не розголошується, але раніше ЗМІ повідомляли, що СК «Дніпро-1» отримає 7 мільйонів євро, при цьому «Жирона» володітиме лише 50% прав на форварда. Як відомо, інша половина прав належить данському «Мідтьюлланну».

26-річний Артем Довбик став найкращим бомбардиром УПЛ в минулому сезоні, забивши 24 голи. Загалом в рамках вищого українського дивізіону він відзначився 50 разів. Також виступав у Данії та Молдові.

В 2021-му році дебютував в складі збірної України. Саме його гол у ворота збірної Швеції вивів синьо-жовтих в чвертьфінал Євро. Станом на сьогодні на його рахунку 18 матчів та 6 голів за національну команду.

Transfermarkt оцінює Довбика в 15 мільйонів євро.

Нагадаємо, що за «Жирону» також виступає Віктор Циганков. В минулому сезоні екс-гравець «Динамо» допоміг своїй команді фінішувати на 10-й сходинці в Ла Лізі.



Інші новини: