Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

«Арсеналу» до снаги поборотися за єврозону»

 

Півзахисник київського «Арсеналу» Володимир Аржанов у ексклюзивному інтерв’ю друкованому виданню «Український футбол» розповів про старт команди в чемпіонаті та свою футбольну кар’єру.

 

– Пане Володимире, яка наразі панує атмосфера у стані київського «Арсеналу»?

– Усередині колективу настрій чудовий, по-справжньому товариський. Із такими партнерами приємно працювати.

 

– Нове керівництво команди з боргами по заробітній платні повністю розрахувалось?

– Так, із цим проблем жодних немає. Усю заборгованість перед нами погасили.

 

– Як оціните старт «канонірів» у національній першості?

– Могли, звісно, й краще розпочати чемпіонат, проте що маємо, те й маємо. На жаль, не вийшло у нас набрати більше чотирьох очок. Хотілося все ж кращий результат показати.

 

– Юрій Бакалов дуже вимогливий тренер?

– Юрій Михайлович достатньо вимогливий тренер, особливо це стосується тренувального процесу. Постійно вимагає працювати наповну, максимально віддаватися грі.

 

– А що стосується порушень режиму? Які санкції накладає Юрій Михайлович на штрафника?

– Ми дорослі люди, професіонали. Навіщо нам порушувати режим? Ми такими справами не займаємося, тому й якихось покарань із цього приводу в нас немає.

 

– Календар у «Арсеналу» легким ніяк не назвеш. У перших двох турах «канонірам» довелося зіграти з «Дніпром» і «Металістом». Скажіть, чи був реальний шанс зачепитися за очки у цих матчах?

– Якщо з «Дніпром» у нас шансів практично не було, ми просто провалили ту гру, то з «Металістом», уважаю, зіграли непогано. Нас підкосив другий м’яч, який харків’яни забили з порушенням правил. Прикро, що арбітр не угледів у тому епізоді руки Кристальдо, можливо, змогли би закінчити поєдинок із приємнішим для нас результатом.

 

– «Карпати» виявилися для вашої команди зручнішим суперником. Що стало запорукою успіху в матчі з львів’янами?

– Хотіли перемогти, адже два тури до цього програли. Удалося гарно налаштуватися, продемонстрували більше бажання, ніж наш суперник. Тому й вдалося здобути перемогу. До того ж, Максимові Шацьких удалася гра. І сам забив, і голеву передачу віддав.

 

– У поєдинку з полтавською «Ворсклою» вам удалося відзначитися результативним ударом. У епізоді із забитим м’ячем здалося, що ви підіграли собі рукою. Порушення правил мало місце?

– Там був дуже динамічний момент, м’яч потрапив мені в спину, можливо, в руку, але рукою я точно не грав. Переконаний, що гол зарахували правильно, гри рукою в тому епізоді не було. У цьому я абсолютно впевнений.

 

– Першу половину минулого чемпіонату ви провели в оренді у «Волині». Чому вирішили поїхати до Луцька?

– За Леоніда Кучука мав мало ігрової практики, хотів грати, тому й прийняв запрошення від Анатолія Дем’яненка. Так і опинився в Луцьку.

 

– Коли поверталися до Києва, в «Арсеналі» відбулися чималі зміни: команда була на межі зникнення, футболісти розбіглися по інших клубах. У такій ситуації не було боязно лишатися в клубі?

– По-перше, в мене не було особливого вибору, не міг переходити в інший клуб тієї зими, крім «Арсеналу». Тому особливого страху не було. Усі сподівалися, що ситуація вирішиться в найкращу сторону. Власне кажучи, так воно й вийшло. А щодо заборгованості, яка існувала на той момент, вона мене обійшла стороною. Я грав у оренді, тож свої гроші отримував у Луцьку. Тоді зарплатню в «Арсеналі» я не отримував.

 

– На якій термін у вас розрахований контракт із «каштанчиками»?

– Мій контракт розрахований ще на півроку, до зими.

 

– А щодо продовження контрактних угод, клуб уже виходив на вас із такою пропозицією?

– Розмови були, проте поки що без конкретики.

 

– А яка перед командою стоїть мета на цей сезон? Закріпитися у середині турнірної таблиці чи поборотися за місця в єврокубках?

– Усі бажають досягти чогось більшого, ніж просто бовтатися в нижній частині чи в середині турнірної таблиці. Гадаю, поборотися за єврозону нам цілком до снаги.

 

– Деякі експерти вважають, окрім першої четвірки, всі інші команди УПЛ перебувають майже на одному рівні. Чи поділяєте таку точку зору?

– Думаю, що так. Справді, наразі у чемпіонаті України склалася така ситуація, в якій перші чотири команди значно сильніші за всіма показниками. А ось інші клуби мають однакові шанси посісти 5 сходинку.

 

– Недавно в програмі «Великий футбол» двоє ваших партнерів по команді взяли участь у конкурсі «Ти попав». Максим Шацьких і Андрій Богданов стали найвлучнішими у вашій команді?

– Чесно кажучи, не знаю, яким чином проходив відбір. Це питання, скоріше, не мені потрібно адресувати, а тим, хто брав участь.

 

– Володимире, а як у вас складаються справи в особистому житті? Ви одружений?

– Так, я одружений, маю доньку.

 

Роман Кирієнко, «Український футбол»



Інші новини: