Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

«Хлопцям в Черкасах бажаю набратися терпіння»

 

Напередодні календарного матчу чемпіонату України «Інгулець» Петрове – «Черкаський Дніпро» наш Інтернет-ресурс поспілкувався з колишнім захисником дніпрян, а нині гравцем клубу із Кіровоградщини Романом Гончаренком

 

– Триває планова підготовка до матчу проти «Черкаського Дніпра». Команда працює в штатному режимі, тренерський штаб моделює план на гру. Прагнемо реабілітуватися перед вболівальниками за поразку в минулому турі від київського «Арсеналу». Програш опустив нас на землю, відтак проти черкащан гратимемо лише на перемогу.

 

 

– З яким настоєм готуєшся вийти на поле проти своєї колишньої команди?

–  Проти своїх завжди граєш на піднесенні, проте в «Черкаському Дніпрі» мало хто залишився із попереднього складу – це вже інший колектив.

 

– Романе, як виник варіант з твоїм переходом до «Інгульця»?

– Я давно співпрацюю з агентською компанією ALIK Football Management. Мій агент Євген Тарасенко повідомив мені, що ФК «Інгульць» активно цікавиться моєю персоною.

Після завершення сезону 2017/18 років в ФК «Черкаський Дніпро» творився суцільний бардак. Був зірваний початок навчально-тренувального процесу, клуб не спромігся забезпечити футболістів побутовими умовами.

Нажаль, залишився певний гіркий осад. На мій погляд, керівництво футбольного клубу «Черкаський Дніпро», по відношенню до мене поставилося не по-людськи. Клуб заломив за мене суму, яку мало хто платить в Прем’єр-лізі. Поки мій агент та клуб з Петрового уладнали всі штучні перепони на шляху до мого переходу в «Інгулець», я змушений був підтримувати в Черкасах спортивну форму. Вдячний головному тренеру «Інгульця» Сергію Дмитровичу Лавриненко та своїм вірним товаришам, які підтримали мене у важкий час.

 

– Чи виникли у тебе проблеми із акліматизацією у новому клубі?

– Абсолютно жодних! Я ще до переходу був знайомий із кількома кравцями із Петрового. Та і мій напарник по захисту в Черкасах – Олег Синьогуб теж перебрався в «Інгулець». Дуже вразила інфраструктура клубу – тренувальна база, ігрові поля, тренажерна зала. Президент клубу Олександр Григорович Поворознюк живе командою! Тут на віть не має сенсу порівнювати із умовами та відношення до гравців у «Черкаському Дніпрі».

Хлопцям, які зараз грають в Черкасах, бажаю набратися терпіння.

 

 

Євген Тарасенко та Роман Гончаренко 



Інші новини: