Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Олег Тарасенко підписав новий контракт із ЧД

 

 

 

Термін дії нового професіонального контракту захисника із першоліговим «Черкаським Дніпром» становить 1,5 року (до 2 липня 2019 р.). Процедура підписання контракту відбулася на спеціально приуроченій прес-конференції

 

Олег виступає за «Славутич»/ «Черкаський Дніпро» із 2011 року (з піврічною перервою у 2013 р.). Разом з командою Тарасенко став півфіналістом національного Кубка 2013/14 рр., срібним призером Чемпіонату України серед команд Першої ліги 2015/16 рр. та чемпіоном серед команд Другої ліги 2014/15 рр.

Підписання контракту із Тарасенком є знаковим кроком для команди-аутсайдера, яка навесні повинна вирватися із підвалин турнірної таблиці.

За словами головного тренера команди Ігоря Столовицького, таким чином черкаські вболівальники отримали хороший подарунок під Новий рік: «Олег – це вихованець черкаського футболу і є одним із найкращих наших футболістів. Тому я дуже задоволений тим, що вдалося із ним підписати нову угоду. Переконаний, що у другій частині сезону він віддасть всі сили, аби посприяти покращенню турнірної ситуації для «Черкаського Дніпра».  Можна сказати, що він є одним із символів цієї команди і на нього орієнтуються як молоді, так і досвідчені футболісти».

 

 



Інші новини: