Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Довбик повторив крутий показник Мораеса

 

 

 

Нападник СК «Дніпро-1» та національної збірної України Артем Довбик має в своєму бомбардирському активі в поточному сезоні вже два хет-трики. Що цікаво, Артем став першим гравцем після Жуніора Мораеса, який оформив два триплети за один сезон в УПЛ.

СК «Дніпро-1» продовжує лідирувати в чемпіонаті України, а головною ударною силою команди Олександра Кучера залишається Артем Довбик. У поточному розіграші УПЛ на рахунку форварда національної збірної дев’ять голів. При цьому Довбик робив хет-трики в матчах проти Зорі (3:0) та Колоса (3:1).

Що цікаво, Артем став першим гравцем після Жуніора Мораеса, який оформив два триплети за один сезон у нашому вищому дивізіоні. Так, в УПЛ-2016/17 на той момент нападник «Динамо» забив по три голи у ворота  ФК «Олександрії» (5:1) і «Волині» (4:1).

Додамо, що в нинішньому розіграші чемпіонату окрім Довбика хет-триками відзначалися бразилець Таллес (ФК «Львів») і Данило Сікан («Шахтар»).



Інші новини: