Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – гравець місяця VBET Ліги!

 

 

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, переміг нападник СК «Дніпро-1» та національної збірної України Артем Довбик.

За умовами конкурсу, організованих Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі були опитані топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sport.ua, fanday.net, footboom.com), кожен із яких назвав по п’ять претендентів в номінації. Після підрахунку голосів була виведена п’ятірка найкращих футболістів VBET Ліги жовтня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Артем Довбик («Дніпро-1»), Михайло Мудрик («Шахтар»), Андрій Цуріков («Олександрія»), Максим Прядун («Металіст»), Віталій Буяльський («Динамо»).

Після визначення 5-ти номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця, якого вони вважають найкращими у жовтні.

Результат вибору прихильників футболу такий:

Артем Довбик – 24 % голосів,

Андрій Цуріков – 23,3 %,

Віталій Буяльський – 20 %,

Максим Прядун – 17,4 %,

Михайло Мудрик – 15,3 %.



Інші новини: