Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик в символічній збірній SportArena

 

 

Інтернет-портал SportArena називає 33 найкращих гравців першого півріччя української Прем’єр-ліги сезону 2022/23 років. Своє почесне місце посів нападник СК «Дніпро-1» та лідер серед бомбардирів УПЛ Артем Довбик.

 

Нападники

Артем Довбик (СК «Дніпро-1»)

25 років – 14 матчів (1221 хвилина) – 11 голів, 2 асисти

Віддаємо належне міцній психіці та спортивному характеру Довбика, який (так, як і Мудрик) витримав усю трансферну сагу міжсезоння та без зайвих думок якісно виконав свою роботу в новому чемпіонаті. Кращі матчі Артема за збірну та звання найкращого бомбардира групового турніру Ліги конференцій рифмуються з чудовим сольним виступом в УПЛ, де лідер перегонів бомбардирів зробив великий внесок у лідерство своєї команди. Другий рік поспіль Довбик посідає перше місце в списку найвлучніших після осінньої частини сезону. В поточному чемпіонаті високий, але гнучкий тактично та вмілий у роботі з м’ячем нападник грає на постійній перевазі в класі.



Інші новини: