Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – кращий гравець місяця УПЛ

 

 

 

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогу здобув вихованець черкаського футболу, форвард національної збірної та СК «Дніпро-1» Артем Довбик.

На першому етапі конкурсу УПЛ та VBET опитали топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sport.ua, fanday.net, footboom.com), кожен із яких назвав по п’ять власних претендентів. Після підрахунку голосів була виведена п’ятірка найкращих футболістів VBET Ліги листопада-грудня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Артем Довбик («Дніпро-1»), Михайло Мудрик («Шахтар»), Ігор Кирюханцев («Зоря»), Олег Мозіль («Металіст 1925»), Віктор Циганков («Динамо»).

Після визначення 5-ти номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця, якого вони вважають найкращими у листопаді-грудні.

Результат вибору прихильників футболу такий:

Найкращий футболіст:

Артем Довбик  – 27,5 % голосів,

Михайло Мудрик – 23,2 %,

Олег Мозіль – 21,1 %,

Віктор Циганков – 20 %,

Ігор Кирюханцев – 8,2 %.

Нагадаємо, що Артема Довбика також було визнано кращим гравцем в жовтні.

Українська Прем’єр-Ліга та компанією VBET у поточному сезоні 2022/23 рр. вже провила три подібних голосування за кращого гравця серпня-вересня, жовтня та листопада-грудня.



Інші новини: