Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Довбик – найкращий гравець «Жирони» у березні

 

 

 

Іспанська «Жирона» оголосила переможця голосування серед уболівальників команди з визначення найкращого футболіста місяця за підсумками березня 2024 року.

Це почесне звання вчетверте в сезоні здобув нападник збірної України Артем Довбик.

Раніше українець перемагав у номінації у листопаді та грудні 2023 року, січні 2024-го. Також форвард став найкращим гравцем Ла Ліги у грудні.

У березні Артем провів за каталонців чотири матчі, в яких забив два м’ячі.

У голосуванні за найкращого гравця клубу в березні Артем обійшов захисника Еріка Гарсію, хавбека Порту та вінгера Савіо.

Довбик став другим гравцем в історії «Жирони», якому підкорилося понад 15 забитих м’ячів в одному сезоні Ла Ліги. Зараз в активі Довбика – 16 голів у Прімері 2023/24. Українець претендує на звання найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії.

Жирона з 65 очками в активі посідає третє місце, поступаючись двома очками «Барселоні». У наступному турі команда Довбика та Віктора Циганкова зіграє у гостях проти «Атлетіко» 13 квітня.



Інші новини: