Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Бондаренко один з кращих молодих гравців березня

 

 

 

Проект «Золотий Талант» підбив підсумки другого в 2021 році щомісячного опитування і визначив кращого футболіста України березня у віковій категорії U-21. Вдруге поспіль рейтинг очолив воротар Шахтаря та дебютант національної збірної – Анатолій Трубін.

19-річний Анатолій Трубін в березні 2021-го, окрім того, що стабільно виступав на клубному рівні за основний склад Шахтаря, дебютував ще й у національній збірній України. То ж не дивно, що саме він – єдиний серед представників покоління українських футболістів 2000-2001 років народження з досвідом гри у національній команді – отримав підтримку експертів проекту Золотий Талант в березні.

Підсумки першого місяця весни ми підбивали за допомогою 127 анкет, заповнених експертами. До них традиційно увійшли тренери, відомі у минулому футболісти та профільні журналісти. Анатолій Трубін потрапив до 109 анкет, в тому числі в 65 випадках (більше половини від 127) – під №1. Відмінний результат також показали Олександр Сирота (74) та Артем Бондаренко (64).

За правилами, топ-5 футболістів кожного місяця отримують перепустку до фінального етапу голосування за підсумками 2021 року. Перші п’ять фіналістів – Анатолій Трубін, Георгій Цітаішвілі, Олександр Сирота, Микола Кухаревич та Олександр Назаренко. У березні до них долучилися Артем Бондаренко та Артем Малиш.

 



Інші новини: