Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – зірка «Бомбардира»

 

 


 

Артем Довбик – один з найпотужніших українських нападників, якого нерідко порівнюють з Ерлінгом Голандом. Цієї весни він отримав виклик у збірну України і має всі шанси поїхати на Євро2020.

А ще після вдалого сезону в СК «Дніпро-1» на нього звернули увагу такі клуби, як от «Марсель» і «Бешикташ». Та чи готовий сам футболіст до таких викликів? Ми поспілкувалися з Артемом, щоб відповісти на це питання і дізнатися про нападника збірної значно більше.

Невдача в Данії і перезапуск кар’єри в СК «Дніпро-1»: що завадило Довбику закріпитися в «Мідтьюланні» і та чому там отримав прізвисько білий африканець? Які висновки зробив з того періоду, де мріє продовжити кар’єру тепер і наскільки реальний інтерес «Динамо», «Шахтаря», «Марселя» і «Бешикташа»?

Кумедні історії про те, як Артем їхав на перегляд у «Динамо», а зіграв за іншу команду, тоді як Миколенко несподівано потрапив з Черкас у Лігу чемпіонів. А також головні секрети потужності нападника, поради Шевченка і 3 топ-форварди, з яких Довбик бере приклад.



Інші новини: