Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик - найкращий гравець VBET Ліги!

 

 

 

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, переміг нападник СК «Дніпро-1» Артем Довбик.

Нагадаємо умови конкурсу, організованого Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі було опитано топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sport.ua, ua-football.com, footboom.com), кожен із яких назвав п’ять претендентів. Після підрахунку голосів була виведена шістка найкращих футболістів VBET Ліги листопада-грудня сезону 2021/22 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста брали участь: Артем Довбик («Дніпро-1»), Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Аллахяр («Зоря»), Михайло Мудрик («Шахтар»), Віталій Буяльський («Динамо»), Дмитро Різник («Ворскла»).

Після визначення номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця, якого вони вважають найкращими у листопаді-грудні.

Результат вибору вболівальників такий:

Найкращий футболіст:

Артем Довбик - 44,4 % голосів.



Інші новини: