Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Дебютний гол О.Каплієнка за «Металіст»

 

 

 

Захисник харківського «Металіста» Олександр Каплієнко, який відкрив лік забитим голам за жовто-синіх, поділився враженнями із клубним медіа департаментом від матчу проти рівненського «Вереса».

 

Олександре, вітаю тебе з перемогою та першим голом за «Металіст». Розкажи, як вдалося забити цей м'яч?

– Дякую! Гол вийшов гарний. Пройшов навіс з правого флангу, далі стався відскок, але м'яч підхопив Єгор Демченко. Він вже побачив мене в ударній позиції та зручно віддав передачу.

 Коли виходиш на поле, у тебе трапляються думки, мовляв: «було б добре сьогодні забити гол?» Чи захисники про таке зазвичай не думають?

– У мене було таке відчуття вчора. Я лягав спати й перед сном подумав: «завтра заб'ю».

 Справді? Треба частіше думати про голи перед сном!

– Так вийшло (посміхається)

 Сьогодні команда вийшла на поле в особливих футболках на підтримку Харкова. Такі моменти додають команді потрібних емоцій?

– Авжеж! Ми знаємо, що Харкову та його жителям зараз дуже важко. Те, що там відбувається – це неймовірне жахіття. Ми грали для них, щоб вони бодай трішки відчули нашу підтримку, могли відволіктися від важкої буденності на пару годин.

 

Відзначимо, що для Каплієнка це 5 забитий м’яч у ворота суперника в українські Прем’єр-лізі – чотири результативних удари в Олександра за запорізький «Металург».


 



Інші новини: