Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Довбик та Каплієнко в збірній туру УПЛ

 

 

 

За версією Інтернет-порталу UA-Футбол лівий захисник харківського «Металіста» Олександр Каплієнко та центральний нападник СК «Дніпро-1» Артем Довбик включені в символічну збірну шостого туру української Прем’єр-ліги сезону 2022/23 рр.

 

Лівий захисник –  Олександр Каплієнко, «Металіст»

Харків'яни не грають «всуху», проте їхні захисники часто мають попит. Багато в чому завдяки діям в атаці. Так і сталося минулої п'ятниці, коли Каплієнко приніс перемогу харків'ян на виїзді проти дуже непростого «Вереса». Такий герой не може пройти повз збірну найкращих гравців.

 

Центральний нападник – Артем Довбик, СК «Дніпро-1»

Дніпряни ліниво зіграли проти «Вадуца», проте змогли повернути любов уболівальників після розгрому «Зорі». Колектив Кучера забив тричі та всі три голи на рахунку Довбика. Артем набирає форму, Артем забиває в п'яти іграх поспіль, Артем вперше відзначився хет-триком в УПЛ. Здається, хтось знову зазіхнув на Золоту бутсу.



Інші новини: