Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – кращий гравець 12 туру УПЛ

 

 

 

Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до нашої експертної ради, визначила найяскравішого футболіста 12-го туру VBET Ліги. За підсумком голосування впевнену перемогу здобув нападник «Дніпра-1» Артем Довбик!

 

Хто увійшов до складу експертної ради? Олег Венглинський, Іван Гецко, Сергій Нагорняк, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Олег Федорчук, Анатолій Чанцев, Степан Юрчишин, Ігор Яворський.

За підсумком голосування впевнену перемогу здобув нападник «Дніпра-1» Артем Довбик!

 

 

SportArena: «Повна перевага над суперниками та безліч гольових моментів у кожному матчі – ми можемо констатувати, що Довбик на класі грає на рівні української Прем’єр-ліги. У Ковалівці Артем забив тричі – з пенальті, а також після хороших передач Піхальонка та Громова. А міг забивати ще, як мінімум, двічі. Найкращий бомбардир групового турніру Ліги конференцій в УПЛ не забивав майже місяць, але в за один матч з Колосом наздогнав Буяльського на чолі таблиці найвлучніших».

 

 

UA-Футбол: «А нам потрібно щось аргументувати? Довбик забив три голи у ворота «Колоса», принісши чергову перемогу команді Кучера цього сезону. Здається, що у 12-му турі Артем усе сказав за нас, причому зробив це тричі за 90 хвилин».



Інші новини: