Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – кращий гравець 19 туру УПЛ

 

Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила найяскравішого футболіста 19-го туру VBET Ліги.

Хто увійшов до складу експертної ради? Леонід Буряк, Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Олег Федорчук, Анатолій Чанцев, Степан Юрчишин, Ігор Яворський.

За підсумком голосування перемогу здобув нападник національної збірної України та СК «Дніпро-1» Артем Довбик

 

 

SportArena: «За попередніх п’ять матчів у чемпіонаті України, єврокубках і за збірну Довбик забив тільки раз. Пережив пошкодження, набирав кондиції. Власне, в Ковалівці, де одного з лідерів приймав «Металіст-1925», Артем виходив на заміну, ще до перерви замінивши травмованого Жуао Пеглоу. В першому таймі Довбик більше виступав як асистент – після його ударів мали змогу пробивати Рубчинський і Гуцуляк. А в другій половині гри форварда «прорвало» ‒ за 11 хвилин він оформив найшвидший хет-трик поточного сезону. Спершу здорово розігрався з Піхальонком, потім двічі реалізував пенальті. У лідера перегонів бомбардирів тепер 15 м’ячів, а СК «Дніпро-1» здобув три очка завдяки не найбільш очевидному «джокеру»».

 

 

UA-Футбол: Кучер несподівано залишив свого головного бомбардира у запасі на матч проти «Металіста-1925», тим самим мотивувавши Артема. Він вимушено вийшов ще у першому таймі, а у другому забив три голи, принісши своїй команді непрості три бали. Ну і зміцнив своє лідерство у гонці бомбардирів».



Інші новини: