Вітаємо з Днем народження Сергія Шестакова! Бажаємо життєвих сил, спортивних перемог, неймовірного фарту, професіонального поступу та самореалізації! Безмежної любові відданих фанатів та щастя в особистому житті!

Артем Довбик – найкращий гравець місяця УПЛ!

 

 

За результатами голосування у проекті, організованому Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET, перемогу здобув вихованець черкаського футболу, форвард національної збірної та СК «Дніпро-1» Артем Довбик.

Нагадаємо умови конкурсу, організованого Українською Прем’єр-Лігою та компанією VBET.

На першому етапі були опитані топові спортивні сайти України (football.ua, ua.tribuna.com, sportarena.com, fanday.net, footboom.com, sport.ua) та партнерів із компанії VBET Україна, кожен із яких назвав п’ять претендентів. Після підрахунку голосів була виведена четвірка найкращих футболістів VBET Ліги серпня-вересня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста взяли участь: Артем Бондаренко («Шахтар»), Даниїл Алефіренко («Чорноморець»), Артем Довбик («Дніпро-1»), Едуардо Герреро («Зоря»).

Після визначення номінантів уболівальники та всі бажаючі могли віддати голос за гравця, якого вони вважали найкращими у квітні.

 

Результат вибору вболівальників такий:

Найкращий футболіст:

Артем Довбик – 38,8 % голосів,

Артем Бондаренко – 20,8 %,

Даниїл Алефіренко – 20,1% ,

Едуардо Герреро – 15,2 %.



Інші новини: